Acıpayam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk ilkelerine bağlı, milli değerlerini benimseyen ve koruyan, kendini ifade edebilen, günün teknolojilerini kullanan, araştırmacı, üretken, sanayide tercih edilen öğrencileri yetiştirmektir.

Misyon: Bireyleri; mutlu, özgüvenli, donanımı güçlü, mezunları; iş hayatında tercih edilen, teknolojik yeniliklere imza atabilen, bilim ve kültürle donatılmış, sanayide ara eleman denilince akla gelen ilk okul olmak.

Saatler:
Isınma: Dogalgaz
Yabancı Dil:
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: İlçe Merkezine çevre köy ve kasabalardan taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz ulaşım imkanı sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://acipayammtal.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLIK MAH. KALE CAD. ACIPAYAM MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 89A ACIPAYAM / DENİZLİ

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine 55 km uzaklıktadır. Acıpayam ilçesi Çamlık mahallesinde devlet hastanesi yolu üzerindedir.