ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA İLİMİZİN ÖNDE GELEN DEĞERLİ İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

29.11.2022 150

Okulumuz Metal Teknolojileri Alanının Kariyer Günleri Programı  kapsamında düzenlediği etkinlikte Kömürcüoğlu Mermer İşletmeleri Sahibi Sayın Nihat KÖMÜRCÜOĞLU ve Hidrobarsan Mermer Makinaları Şirketi sahibi Sayın Adnan KACAR öğrencilerimizle buluştular. Bu heyecanlı buluşmada öğrencilerimize girişimcilik, mesleki ahlak, değerli insan olmak, meslek öğrenmenin önemi, cesaret gibi konularda tecrübelerini aktardılar. Etkinlik sonunda değerli misafirlerimize Okul Müdürü Gökhan SÖKMEN tarafından "öğrencilerimizden bir demet çiçek" takdim edildi. Okulumuz öğrencilerini ve eğitim ortamlarını ziyaret eden değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

29-11-202229-11-202229-11-202229-11-2022