eTwinning Kulübü

eTwinning Kulübü "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" projesi

31.10.2019 177

Okulumuz ögrencilerinin meslek gruplarını ele alarak mesleklerle ilgili bilgi edinmesi ve mesleğin gerektirdiği özellikleri bilme sürecini kapsayacak olan "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" projesine eTwinning kulübü olarak katıldık.

Projede amacımız meslek ahlâkı, ahilik ilkeleri, milli, manevi ve insani tüm değerlere uygun davranışlar sergileme; kaza, yaralanma ve yangın olaylarına karşı iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alma; iş, sosyal ve kültürel hayatında iletisim süreci araçlarını kullanarak etkili iletişim kurma; kendine uygun iş fikrini hayata geçirme; işletmenin yönetim, üretim, pazarlama, finans ve insan kaynakları faaliyetlerini yürütmesine yönelik bilgi ve becerilerin kazandırılmasıdır. Projeyi yaygınlaştırmak adına okul panolarımız öğrencilerimiz tarafindan hazırlanmıştır.