ACIPAYAM MTAL'Yİ NEDEN TERCİH ETMELİYİZ

11.06.2020 636

Meslek liseleri teoriden çok pratik eğitim veren, çeşitli iş kollarına kalifiye eleman yetiştiren ve aynı zamanda üniversitede tercih edeceği bölümle alakalı temel bilgi ve becerileri kazanmak isteyen öğrencilerin tercih ettiği lise türüdür. Bunun yanında Meslek Liseleri üniversite okumadan meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin iş yeri açma belgesi almalarına kolaylık sağlamaktadır. Özellikle, kalifiye eleman ihtiyacının giderek arttığı günümüzde Meslek Liseleri büyük önem kazanmaktadır. Devlet politikası olarak da Meslek Liseleri sürekli desteklenmekte ve bu desteklenme sonucunda Meslek Liselerinin günümüzdeki başarıları da gözler önüne serilmektedir.

İşte, Acıpayam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Gıda Teknolojileri, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanları ve alanında iyi yetişmiş, deneyimli öğretmenleriyle öğrencilerimizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine karşılık verebilecek meslek lisesidir. Unutulmamalıdır ki meslek, altın bir bileziktir. Bunun için de en iyi tercih; Acıpayam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'dir.